21ARTemotion- Arta în cea mai pură formă

De ceva vreme toamna şi-a făcut simțită prezenţa şi pe plaiurile noastre, făcând uitate zilele călduroase ale verii ce tocmai a trecut. Pentru unii a început școala, pentru alții se apropie “examenul vieții”, dar făcând abstracție de toate acestea, noi rămânem aceleași persoane. Perioada de tranziție prin care am trecut în ultimele săptămâni se apropie de sfârșit, iar prin acest fapt sper că o să-mi pot relua activitatea obișnuită aici, pe blog.

Pentru început, țin să semnalez o inițiativă pornită de un grup de tineri talentați şi cu dorință de afirmare. Dacă nu știați deja de prezenţa lor în online, ei sunt echipa 21art.ro, editori ai revistei în format electronic, 21ARTemotion.echipa-16-copy-1024x260

Proiectul lor se dorește a fi un reper în tot ceea ce înseamnă artă, sprijinind în mod special artiștii debutanți, indiferent de domeniul în care aceștia activează. Din punctul meu de vedere, 21ARTemotion reprezintă o revistă de artă completă, cuprinzând într-un singur loc toate cele șapte arte ale lumii. În paginile revistei veți găsi articole foarte bine diversificate, acoperind cu succes domenii cum ar fi literatura, arta cinematografică, pictura, muzica, şi așa mai departe.

Ajunsă la numărul 11, publicația 21ARTemotion revine cu un aer proaspăt, o interfață complet schimbată, şi o grafică de cea mai bună calitate. Revista este oferită în mod gratuit cititorilor, iar dacă rândurile scrise de mine nu v-au convins să vă abonați, abonați-vă oricum şi nu veți fi dezamăgiți.1185224_572681232768687_1626735580_n

Ca încheiere, doresc să felicit echipa 21ART pentru implicare şi devotament, iar pe viitor sper să aibă parte doar de reușite alături de proiectul lor.

Anunțuri

Tag-uri:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: