This is the End

download

 

Titlu original: This is the End

Regia: Seth Rogen, Evan Goldberg

Actori: Seth Rogen, Craig Robinson, Jonah Hill, James Franco, Michael Cera, Jay Baruchel, Danny McBride

Gen: Comedie, Actiune

Durata: 107 minute

Nota IMDb: 7,5

Rating RT: 84%

 

Atunci când vezi o mare parte din actorii tăi de comedie preferați reuniți într-un singur film, aștepți data de lansare la fel cum un copil așteaptă Crăciunul. Exact în situația asta am fost şi eu când am văzut distribuția şi trailerul la This is the End. O alăturare asemănătoare de vedete am văzut la The Expendables, unde produsul finit a ieșit decent şi vizionabil, cel puțin în prima parte.

Eram tentat să străbat drumul lung până la cel mai apropiat cinematograf modern şi să-l vizionez așa cum trebuie, dar mă felicit că am ales să stau deoparte. De ce? Filmul a fost o dezamăgire totală, cel puțin pentru mine. Am așteptat mult şi am primit puțin, lucru care văd că se întâmpla tot mai des. Totul începe frumos şi promițător, doi prieteni care se reîntâlnesc pentru a petrece împreună un weekend de neuitat. Fac ei ce fac, se laudă cu noua viață, noile achiziții, şi pornesc spre petrecerea de casă nouă a lui James Franco.this-is-the-end-401418l-imagine Lume bună, grandoare şi droguri cât încape, ingredientele esențiale pentru o petrecere de succes la Hollywood. Nimic teribil de amuzant până în acel moment, însă am ajuns doar la introducere, hohotele de râs abia acum o sa înceapă, gândeam eu în timp ce vizionam filmul.Ce s-a întâmplat după declanșarea Apocalipsei nu mai poate fi descris în cuvinte, îmi aduc aminte doar vedetele murind pe capete şi haos cât cuprinde.this-is-the-end-457456l-imagine Rogen, Franco, Robinson, McBride, Baruchel, Hill, toți într-o singură casă, împreună pentru supraviețuire. Noroc că Emma Watson a luat băutura şi s-a cărat, pentru că ori murea de plictiseală ori ajungea să fie violată.

Danny McBride: Hermione just stole all of our shit. And Jay suggested that we rape her. I think the only reason he did that is because he knows he’s about two minutes away from becoming the house bitch himself.

Poate singurele momente bune din film au fost cele în care actorii se satirizau unii pe ceilalți. Totul putea fi trecut cu vederea până în acel moment, chiar şi obsesia americanilor pentru “big black dic*s”, însă au sărit calul inutil cu exorcizarea lui Jonah Hill.this-is-the-end-469513l-imagine

Jonah Hill: Dear God, it’s me, Jonah Hill… from Moneyball.

Majoritatea cataloghează acest film ca cea mai sălbatică, obscenă şi amuzantă comedie a anului, şi chiar se încadrează cu succes în primele două categorii, dar o face degeaba, deoarece este departe de al treilea apelativ. Poate este şi din cauză că am așteptat prea mult filmul, că altfel nu-mi explic cum am râs mai mult la trailer decât la filmul propriu-zis.this-is-the-end-533260l-imagine O caracteristica tehnica care mi s-a părut excelent de bine aleasă a fost coloana sonoră. De la un capăt la altul, producătorii şi cei doi regizori au reușit să introducă cu succes un număr mare de melodii, alternând excelent de la rap, dance, rock, funk s.a.m.d.

Concluzie: O comedie care începe bine, dar care devine pe parcurs una dintre cele mai mari dezamăgiri în ceea ce privește filmele de comedie ale acestui an. Distribuția stelară nu reușește să acopere scenariul scris neglijent şi plin de fixații enervante, prin urmare o să rezistați până la final doar dacă doriți să vă bucurați de jocul individual al fiecărui actor.

Trailer:

Soundtrack:Anunțuri

Tag-uri:, , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: