Suits 3×01 „The Arrangement”

1339072817159_suits_s2_vod_keyart_2x1_overlay_590_295

Dacă toată lumea aștepta anotimpul estival pentru soare şi vacanţe la mare, eu îl așteptam datorită serialelor care vor reîncepe în această perioadă. Am început cu Dexter, despre care am scris deja, continuăm cu Suits(sezonul 3), iar în data de 11 August va reveni Breaking Bad, punând capăt sezonului 5.

Până atunci să vorbim puţin despre Suits, al cărui nou sezon a debutat marți pe micile ecrane. Noul sezon anunță mult mister, însă lucrul care îl anticipam încă de la sfârșitul sezonului doi, era ca Mike şi Rachel să formeze din nou un cuplu. Nu au stat mult pe gânduri, îngropând securea războiului în prima jumătate a episodului, lăsând cale liberă iubirii.

Partea interesantă urmează când Harvey este obligat să preia un caz, ca urmare a fuziunii Pearson&Darby, însă ca de fiecare dată întoarce cazul în avantajul lui. După ceea ce s-a întâmplat între el şi Jessica, Harvey face o înțelegere cu Darby, ca în cazul câştigării cazului la tribunal, el îi va da cale liberă să părăsească firma. Ca să nu stric tot suspansul vă spun doar că înțelegerea inițială dintre Harvey şi Darby va lua o întorsătură cu totul neașteptată, iar Mike are mult de muncă pentru a-şi reface relația de prietenie cu Harvey.suits-sezon-2

Ca să vă faceți o idee generală despre ce se va întâmpla în episodul 2, vă las mai jos un promo ca să vedeți cu ochii voștri.

Anunțuri

Tag-uri:, , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: