Hannibal 1×09 „Trou Normand”

hannibal-460576l

Înainte de a începe recenzia episodului difuzat aseară, dau o veste bună fanilor serialului: Hannibal primește sezonul 2 din partea oficialilor NBC! Din informațiile actuale, sezonul doi va fi difuzat undeva la mijlocul anului 2014.

Acestea fiind spuse, să continuam prin a vă spune ce s-a mai întâmplat în lumea lui Hannibal Lecter. Încă de la început, FBI-ul dă de urma unui nou criminal, care a ținut să-şi expună “capodopera” pe o plajă din apropiere. Se pare că de data aceasta nu au avut de-a face cu un criminal de ocazie, ci cu un ucigaș cu state vechi. Will nu o duce mai bine decât în episoadele anterioare în ceea ce priveşte starea psihică, având probleme ca halucinații, pierderea noţiunii temporale, dovadă fiind faptul că în timp ce rescria scenariul crimelor de pe plajă, s-a trezit brusc în anticamera lui Lecter, fără a avea vreo idee cum a ajuns acoloHannibal-Episode-1-09-Trou-Normand-hannibal-tv-series-34550707-500-333

Personajele legate de asasinarea lui Nicholas Boyle şi crimele lui Garret Jacobs Hobbs intră din nou în scenă, şi aici mă refer la Abigail Hobbs şi jurnalista Freddie Lounds. Din cauza faptului că a rămas falită, Abigail hotărăşte să scrie o carte despre viața ei, şi despre faptul cum a asistat la crimele tatălui ei, poveste care urma sa fie scrisă prin cuvintele lui Lounds. Decizia nu este pe placul lui Hannibal, acesta avertizând-o că va deschide niște uși, iar ce intră şi iese pe ele nu va putea fi controlat. Nu credeți ca Lecter şi-a răcit gura de pomană pentru a opri editarea cărţii, deoarece adevărata lui implicare în asasinarea lui Nick Boyle ieșea la iveală, lucru de neconceput pentru bravul psihiatru.

Sentimentele lui Alana Bloom faţă de Will se concretizează în acest episod, dar din cauza labilității lui Will, o relație serioasă pare un drum lung şi plin de cotituri, deocamdată irealizabil pentru Alana.

Sfârșitul episodului ne dezvăluie adevărata identitate a criminalului cu state vechi de care am pomenit la început. Lawrence Wells a reușit sa comită un număr de 16 crime legate între ele de-a lungul anilor fără sa fie prins, iar acum, când totemul vieții lui a luat sfârșit, a hotărât să-şi expună opera de-o viață tocmai pentru a fi prins.

Hannibal-Episode-1-09-Trou-Normand-hannibal-tv-series-34550681-500-333

 

Daca tot vreti sa fiti niste adevarati fani Hannibal, incercati faimoasa reteta pentru carnati de porc a la Dr. Lecter.

Hannibal-s-pork-sausage-recipe-hannibal-tv-series-34555037-1296-809

 

Anunțuri

Tag-uri:, , , , , , , , ,

2 gânduri despre „Hannibal 1×09 „Trou Normand”

  1. vienela Iunie 6, 2013 la 09:58 Reply

    Imi place descrierea pe care ai facut-o. Mi-ai trezit curiozitatea si m-ai facut sa imi doresc sa il vad.

    • adrianteglas Iunie 6, 2013 la 14:23 Reply

      Daca iti place genul te va captiva cu siguranta, daca nu merita macar o incercare ca cine stie 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: