Caiete cu realitate augumentata- Noua moda

Caiet cu realitate augmentată?: Înainte să descopăr campania pentru bloggeri inițiată de Blogal Initiative, nu știam de existenţa acestui termen, dar mai bine afli mai târziu decât niciodată.

Ce înseamnă realitate augmentata?: Pentru a nu intra prea mult in detalii tehnice sofisticate, putem spune doar ca este ca si cum ai fi in mijlocul pădurii, înconjurat de cântecul pasărilor si frumusețea naturii, sau chiar in jungla, înconjurat de toate animalele exotice.

În colaborare cu Blogal Initiative, http://www.rechizitelemele.net oferă tuturor bloggerilor posibilitatea de a avea un astfel de caiet absolut gratuit, urmând câţiva paşi simpli din cadrul acestei campanii. Chiar dacă nu ești blogger, poți avea acest caiet la tine acasă, deoarece se găsesc la un preț foarte accesibil pe situl menționat mai sus. Poți să-ţi alegi caietul preferat din opt modele disponibile, fiecare cu personaje diferite: Tigru, Leopard, Leu, Gorila etc.caiete-cu-aplicatie-ar-skag-5299229

Tot ce trebuie să faci ca să te bucuri de acest caiet minune este să descarci aplicația gratuită Skag AR(compatibilă cu Android şi iOs), după care să iți așezi gadgetul deasupra caietului, iar magia se va dezlănțui.

După primirea caietului, voi reveni cu un review amănunţit al acestui caiet, plus un clip video al experientei mele cu acesta.

Anunțuri

Tag-uri:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: