Hannibal 1×06 „Entree”

hannibal-460576lPreview

Săptămâna aceasta în Hannibal: După ce “ucigașul înaripat” a ieșit din peisaj, de această dată ne confruntăm mai mult cu trecutul, decât cu prezentul. Serialul adoptă un nou concept, la fel ca cel din Arrow, prezentându-ne mai multe flashback-uri legate de ucigașul supranumit “Spintecătorul din Chesapeake” şi detalii şocante ale anchetei FBI-ului. Toate dovezile din acea vreme, au dus la Dr. Gideon, încă în arestul politiei, suspectat că el ar fi criminalul. Dacă acum îl avea pe Will, Jack avea atunci o eleva pe nume Miriam Less, numită responsabila anchetei de căutare a Spintecătorului.Eddie-Izzard-in-Hannibal-Entree

Chiar dacă o face la trecut, Dr. Lecter devine pentru prima dată activ în ce privește crimele, vedem astfel ca el este vinovatul în cazul uciderii lui Miriam Less. În timpul unei vizite de consultație, Miriam descoperă niște detalii șocante pe biroul Dr. Lecter, moment în care acesta o sugruma cu brutalitate, dar o face cu un rafinament de gentleman, așa cum ne-a obișnuit până acum.

Ca întotdeauna, Will este împotriva majorităţii, neluând în seamă părerile mai multor persoane, astfel îi contrazice pe Dr. Lecter, Dr.Bloom şi pe psihiatrul spitalului unde era ținut Dr. Gideon.Hannibal-Episode-6-Video-Preview-Entrée-622x350 Cam mulți doctori în serialul ăsta, dar ce să-i faci, nu eu am făcut scenariul. După cum spuneam, Will calcă în picioare părerile celor trei doctori, şi crede cu tărie că Spintecătorul nu este Gideon, el fiind doar un pion în jocul mânuit de adevăratul Spintecător, care se afla, cel mai probabil, în libertate. Rămâne să vedem săptămâna viitoare ce se mai întâmpla, şi eventual să vedem ce criminali noi mai apar.Hannibal - Season 1

Serialul este într-o continuă schimbare, de la un episod la altul avem parte de noi personaje, criminali, sau ni se reamintește existenţa unor persoane devotate, în căutarea dreptății, dar care au avut un sfârșit tragic.

În ce privește longevitatea serialului, Hugh Dancy spunea într-un interviu că Bryan Fuller plănuiește cinci sezoane pentru Hannibal, dar ce să faci că primul sezon a ajuns la jumătate, si nici măcar al doilea nu s-a confirmat. Sper ca Hugh Dancy sa aibă dreptate, şi cel mai important, să nu avem parte de pauze lungi între sezoane.

Anunțuri

Tag-uri:, , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: