The Guilt Trip + Seth Rogen=Worst Person in the World

1694020

 Titlu original: The Guilt Trip

 Regia: Anne Fletcher

 Actori: Seth Rogen, Barbra Streisand

 Gen: Comedie

 Durata: 95 minute

 Nota IMDb: 5,6

Industria filmelor de comedie se dezvoltă pe zi ce trece, apar noi actori, noi regizori, iar filmele ies pe bandă rulantă. Fiind un mare fan al acestor gen de filme, am reușit să-mi formez un tipar al preferinţelor însoţit de actorii potriviți. Filmele cu Seth Rogen in rol principal au devenit un reper pentru mine când vine vorba de comedii, iar faptul ca joacă alături de Barbra Streisand face filmul si mai interesant.

Andy Brewster era un tânăr chimist, care după cinci ani de cercetări a inventat un produs de curățare organic, care pe lângă faptul că era compus doar din ingrediente naturale, era peste toate produsele existente pe piața in acel moment.The-Guilt-Trip-Seth-Rogen-Nora-Dunn Singura problema a lui Andy era faptul cum isi prezenta produsul, un mod plictisitor si prea tehnic pentru cei mai mulți clienţi, iar din această cauză nu a reușit sa facă nici o vânzare. In disperare de cauză, Andy plănuia sa înceapă un tur de-a lungul ţării, prin care sa-şi promoveze produsul. Înainte de a începe, Andy merge în vizită la mama lui, Joyce, care locuia singură in New Jersey. După o discuție ca de la mamă la fiu, Andrew află că mama lui a avut o aventură cu un bărbat înainte sa se căsătorească cu tatăl sau. Simţindu-se vinovat pentru starea în care se afla Joyce, Andrew îi va propune sa-l însoţească in calatoria lui de-a lungul ţării.images Scopul inițial a lui Andrew a fost să-i readucă fericirea mamei lui, si sa îl intalneasca pe iubitul ei din tinerețe în San Francisco. Așa începe aventura celor doi de-a lungul a 5000 de km, într-o mașina, timp de opt zile.1.161797

Citeam despre acest film ca nu a avut deloc priză la public, si ca de abia si-a recuperat bugetul. Intr-adevăr filmul are un buget neobișnuit de mare, aproximativ 40 de milioane, așa ca nu am idee pe ce s-au dus banii, poate onorariile celor doi actori principali au umflat bugetul așa de mult. Daca tot a fost mare bugetul, cel puțin a ieșit o comedie bună si plăcută, în care Seth si Barbra au jucat excelent.guilt-steak

După ce a regizat filmele Step Up, 27 dresses si The Proposal, Anne Fletcher revine pe scaunul regizoral cu The Guilt Trip, asupra căruia îşi pune amprenta caracteristică, şi o pune destul de bine. De scenariu s-a ocupat Dan Fogelman, scenaristul filmelor Cars(1,2) si Tangled.

Distribuția a fost de excepție, surpriza mea au fost Yvonne Strahovski si Colin Hanks, pe care îi știu cel mai bine fanii serialului Dexter.

Seth Rogen nu a fost la fel de amuzant ca de obicei, poate si faptul ca nu a fumat iarba a fost de vina, dar si așa, farmecul lui plus niște replici bine spuse, l-a făcut destul de amuzant încât sa spun ca a avut o prestație bună.

Barbra Streisand a fost incredibilă in rol, s-a mulat perfect cu rolul de “mamă-cloșca”, iar faptul ca joacă intr-un asemenea fel la vârsta de 71 de ani, o face demna de lauda pe aceasta legenda a cinematografiei si nu in ultimul rând al muzicii.

Concluzie: Vizionați The Guilt Trip daca aveți nevoie de o comedie de familie, plăcuta, fara momente de plictiseală. Dacă asta nu e de ajuns, vizionați filmul pentru Barbara Streisand, care isi depaseste limitele, si pentru Seth Rogen care duce un rol principal la capăt fără a fuma pic de iarbă.

Daca cronica filmului v-a plictisit, clipul caritabil(link) realizat de Seth Rogen in colaborare cu Bryan Cranston, Matthew Bass si Vanessa Britting, o sa va aduca zambetul pe buze cu siguranta. Scuzati ca nu l-am incorporat aici, dar proprietarii de drept ai clipului au dezactivat aceasta optiune.

Anunțuri

Tag-uri:, , , , , , , ,

4 gânduri despre „The Guilt Trip + Seth Rogen=Worst Person in the World

  1. Movie Zone Aprilie 30, 2013 la 13:40 Reply

    nu stiu ce sa zic, mi se pare cam suspecta comedia asta dar pentru Seth Rogen m-as incumeta 😀

  2. Javra Aprilie 30, 2013 la 14:41 Reply

    E Barbra, dar geşeala-i comună.
    Dacă zici că-i, bun, trebuie să-i dăm o şansă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: