Hannibal 1×03 ” Potage”

hannibal-460576l

După moartea tatălui sau, Abigail Hobbs a fost internata la un spital de reabilitare mentala pentru a se putea recupera după trauma suferita, momentul când a asistat la moartea ambilor parinti.60206452

De abia după moartea lui Garret Hobbs aflam ca acesta era un perfecționist care nu dorea sa irosească nimic din victime, le cinstea fiecare parte a corpului, altfel faptele lui erau simple crime. Vedem ca domnișoara Lounds isi baga din nou coada unde nu se cade, încercând sa obtina de la Abigail informații si detalii neștiute despre tatăl sau, alias “ Berbecul din Massachusetts”. In secundele imediat următoare, Will Graham insotit de Dr. Lecter ajung la sanatoriu cu aceleași gânduri.images (1) Ceea ce credea Will era faptul ca Abigail sa fie complice la crimele lui Garret sau chiar sa fi savarasit unele crime.

Cu ajutorul unei manipulări eficiente, Abigail ii convinge pe Dr. Lecter si Will s-o duca înapoi acasă, locul savarsirii celor doua crime.

Sfârșitul episodului ne arata adevărata fata a lui Abigail, care deși arata ca o fetița inocenta, in realitate era un ucigaș cu sânge rece care nu lăsa sa-i stea nimic in cale. Fara a avea experiența in ascunderea unui cadavru, Abigail va fi ajutata de Dr. Lecter, deja obișnuit cu o asemenea munca, care se pare ca producătorii se feresc sa ne-o prezinte integral pana in acest moment.images O prezentare a ritualului de ucidere la fel ca in Dexter cred ca ar atrage mai mulți spectatori, dar si așa, serialul este de urmărit.

Serialul are un demers liniar, păstrând calitatea foarte buna in fiecare episod, fara a introduce episoade fara inteles pana acum, mi se pare si normal având inca un număr mic de doar trei episoade. Nu cred ca mai are rost sa vorbesc despre jocul actorilor, pentru ca este evident ca Mads Mikkelsen, Hugh Dancy si Martin Fishburne joaca excelent, iar actor mai potrivit sa-l joace pe Hannibal Lecter decât Mads nu exista la acest moment, înafara de Anthony Hopkins, a cărui prezenta in serial cred ca era imposibila.

Datorita evenimentelor din Boston, următorul episod din Hannibal va fi amânat cu o saptamana, astfel următorul episod va avea premiera in SUA pe data de 1 Mai.

Anunțuri

Tag-uri:, , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: