Hannibal 1×02 „Amuse-bouche”

hannibal-460576l

Cum v-am spus si saptamana trecuta, de acum înainte voi urmări cel mai nou serial marca AXN, Hannibal, in fiecare luni de la ora 22:00. Am așteptat cu sufletul la gura episodul de aseară sa vad ce se mai întâmpla cu Will si ce miscari mai face Dr. Lecter. După schimbul de focuri de la casa criminalului Jacob Hobbes, un imitator al doctorului Lecter, Will este supus unei evaluări psihologice de Dr. Lecter la ordinea departamentului FBI. Nu aveam îndoieli in ce privește acceptul lui Dr. Lecter ca Will sa se întoarcă pe teren, deoarece cred ca acesta ii pregătește ceva mai mult decât confruntarea cu un imitator.images (4)

In timpul unei drumeții prin pădure niște turiști descoperă o “recolta” de cadavre umane, îngropați de vii, si ținuți in viața cu ajutorul unor perfuzii care le asigura hrana.hannibal-episode-2-mushroom-bodies Vedem ca Dr. Lecter nu a suferit prea mult după pierderea lui Jacob, așa ca in scurt timp si-a găsit o noua admiratoare, Freddie Lounds, care alimenta in mod constant mediul online cu noutati despre criminal, si chiar cu lucruri interesante despre Will. images (3)Scena cu crescătoria de oameni a fost spuma acestui episod, iar momentul in care una dintre victime mai da semne de viața, prinzandu-l pe Will de mana, se transforma intr-o scena horror foarte bine lucrata.Hannibal - Season 1

In ciuda multor seriale nou apărute, se pare ca producătorii lui Hannibal au idei, idei foarte bune din care cred ca ar putea fauri un serial de succes. Nici in acest episod actorii nu dezamăgesc, Mads Si Hugh încearcă sa joace cat mai credibil, ceea ce si reușesc, așa ca nu vad vreun minus al serialului in momentul de fata. Fiecare episod lasă întrebări si tensiune pentru a spori interesul spectatorului pentru următorul episod, lucru bun de altfel, așa ca aștept pana saptamana viitoare sa vad cu ce mai mai surprind producătorii si cei doi actori principali.

Anunțuri

Tag-uri:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: