Jucând tenis cu moldovenii + Mail Tony Hawks

playing-the-moldovans-at-tennis-417587l

 Titlu original: Playing the Moldovans at Tennis

 Regia: Tony Hawks, Mikolaj Jaroszewicz

 Actori: Anatol Durbala, Stephen Frost, Tony Hawks

 Gen: Comedie, Drama

 Durata: 100 minute

 Nota IMDb: 7,7

 Nota: 8

Poate aceia dintre voi care sunteți pasionați de citit ați auzit de cartea “ Playing the Moldvans at Tennis”, un best-seller internațional, al cărei autor este actorul/producătorul si scriitorul, Tony Hawks. Nu este vorba de skaterul Tony Hawks, am făcut si eu aceasta confuzie la început, poate si din cauza asemănării, dar nu este decât o coincidenta. Deși nu este foarte cunoscut, filmul a fost finalist al ediției 2012, in cadrul festivalului “Feel Good Films California”. Filmul este realizat pe baza cartii, inspirata dintr-o întâmplare reala, si este făcut in scop caritabil, incasarile mergând la un centru de copii din Chișinău.b28cbe6511a4db9839d58c5beb3f657f_L

Septembrie 1997: In cadrul campaniei de calificări pentru Cupa Mondiala, Moldova a jucat contra Angliei, Moldova castigand detașat la o diferența de patru goluri. După aceasta înfrângere rușinoasa, Tony face un pariu nebun cu amicul sau Steve, si anume ca va bate toata echipa naționala de fotbal a Moldovei la tenis.images (3) Cel care va pierde pariul va trebui sa cânta imnul național al Moldovei intr-o stație de metrou, dezbrăcat. Cu o miza mare, un orgoliu si mai mare, Tony va face tot posibilul sa câștige pariul, care deși părea o formalitate la început, veți vedea ca este mai complicat decât atât.0

Pot sa spun fara rețineri ca acest film este surpriza anului. Am ales sa urmăresc filmul fara nici o așteptare, dar contrar așteptărilor, a fost un film excelent. Acest film este poate cel mai elocvent exemplu ca nu ai neapărata nevoie de bani ca sa faci ceva frumos. Îmbinând ușor drama prin care treceau locuitorii din Moldova la acea vreme, cu amuzamentul si chiar carisma lui Tony Hawks, face ca filmul sa fie situat in topul preferințelor mele, iar faptul ca este făcut si in scop caritabil, este si mai mult de admirat.

Recomand filmul tuturor, indiferent daca sunteți pasionați de filme sau nu, pentru ca merita. Puteți sa vizionați filmul pe situl oficial , iar daca aveți posibilitatea, puteți face si o donație.

Atât de mult m-a impresionat filmul, incat am ținut morțiș sa-i mulțumesc lui Tony Hawks, prin urmare i-am trimis un mail. Am fost surprins de faptul ca a si răspuns intr-un timp foarte scurt, fapt care îl face un om extraordinar.

Aveți conversația mai jos:

 -Hi Tony! My name is Adrian and i live in Romania, very close to Moldova. I never heard about you and your books, but i saw your movie today, and it was brilliant. I mean you’re a very good actor, charismatic and funny, and thinking about the screenplay a good writer.
I want to thank you for what you do for children form Moldova, is very generous and kind.
all the best,

Adrian

Thanks Adrian. I am so pleased that you enjoyed the film. Please recommend to as many people as you can – especially to those who may be in a positon to make a small donation.

Avea o zi frumoasa

 

 

 

 

 

Anunțuri

Tag-uri:, , , , , , ,

4 gânduri despre „Jucând tenis cu moldovenii + Mail Tony Hawks

 1. vienela Aprilie 11, 2013 la 18:35 Reply

  Tu scrii doar despre filme? Ai aflat ca nu am nici timp, nici chef sa mai stau cu ochii holbati la televizor si vrei sa ma convingi ca gresesc? :))

  • adrianteglas Aprilie 11, 2013 la 18:41 Reply

   Am mers doar pe instinct, nimic concret 😀

 2. Javra Aprilie 11, 2013 la 21:05 Reply

  Ar trebui să fie foarte tare filmul ca să mă convingi să-l urmăresc. Stau în aşteptare câteva filme de Oscar, de examplu. Vedea-voi când…

  • adrianteglas Aprilie 11, 2013 la 21:12 Reply

   La un buget de 250.000 de lire este mult mai bun ca altele de 10 milioane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: