The Following 1×11 „Whips and Regret”

following_girl640_s640x427

Dupa ce termina sesiunea de jogging, Joe il suna pe Ryan, pe care il gaseste putin mahmur dupa o noapte agitata. Joe ii tine lui Ryan un discurs impunator despre planurile care le are cu Claire si despre modul cum vrea sa isi reintregeasca familia. Discutia lor se sfarseste brusc cand Vince si Roderick o aduc pe Claire la conac, in sfarsit credeam ca nu se mai intampla. Claire va fi intampinata de Jacob, caruia observam ca ii prinde bine atitudinea de bad-ass, care o va conduce pe Claire in camera ei.the-following-s1ep11-recap-300

Daca episodul trecut am vazut-o pe Molly, fosta iubita a lui Ryan, cum apare la conac, se pare ca aceasta a avut ceva de munca in ultima vreme si a redactat un jurnal despre toate lucrurile ce au legatura cu Ryan.

Dupa mai multe sapaturi, Parker descopera locatia serverului de unde erau transmise mesaje legate de cultul lui Joe. Se pare ca serverul era localizat intr-un club de noapte ceva mai special, prin urmare Parker si Ryan vor da buzna acolo insotiti de o echipa SWAT. Acolo vor da de Haley Mercury, proprietarta clublui, care se pare ca il ajuta pe Vince fara sa stie ca acesta ar avea vreo legatura cu cultul. Pentru a putea scapa mai usor, Haley va trebui sa faca o intelegere cu FBI, si anume sa-l tradeze pe Vince si sa-l dea pe mana FBI-ului.

La concac lucrurile devin tot mai tensionate, Roderick si intreg cultul fiind nerebdatori sa inceapa actiunea, dar se pare ca Joe nu este inca pregatit, ceea ce naste noi tensiuni intre cei doi, mult mai amplificate decat am vazut in episdodul anterior.ustv-the-following-s01-e11-1

Pentru a putea face ambuscada cat mai credibila, Parker si Ryan pun la cale impreuna cu Haley o livrare pe care Vince va trebui sa o ridice, un anume material pirotehnic periculos.

Ajuns la club Vince preia pachetul, dar se pare ca acesta nu vrea sa plece fara sa o ia si pe Haley in masina, ceea ce complica situatia. De-a lungul drumul Vince urmareste atent ce se intampla pentru a se asigura ca nu este urmarit. Simtind pericolul Vince se va refugia intr-o padure si o va tine ostatica pe Haley in asteptarea celor de la FBI.ustv-the-following-s01-e11-3

Ca intotdeauna Ryan si Parker vor resui s-o salveze pe Haley, ducand-o intr-un loc sigur.

La conac Claire este invitata sa ia masa alturi de Joe, care ii spune despre planurile lui de a-si reintregi familia, fapt care nu o impresioneaza pe Claire, considerandu-l nebun.

Sfarsitul episodului il prezinta pe Ryan care ajunge trudit acasa, unde surpriza este intampinat de Molly insusi, care nu stim ce planuri a pus la cale impeuna cu Joe. Vom afla saptamana viitoare !

Am mai spus-o si o mai spun iarasi, actiunea se desfasoara prea incet in acest serial, a trebuit sa astept trei episoade ca Claire sa poata fi adusa in sfarsit la Joe, pai asta trebuia sa se intample intr-un singur episod. Si treaba ca devine telenovela e o treaba adevarata, se prea dramatizeaza in legatura cu niste chestii inutile. Serialul ramane inca unul acceptabil, dar ma apuca un sentiment de mahnire cand ma gandesc ce bun putea sa fie !

Anunțuri

Tag-uri:, , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: