Birthdays

article-0-0263F745000004B0-676_308x425

Eddie Murphy– Era o vreme cand era actorul minune al Hollywood-ului, iar filme ca Trading Places sau Beverly Hills Cop faceau incasari uriase, l-au facut pe Murphy unul dintre cei mai buni actori de comedie ale acelor vremuri. La 52 de ani, Eddie Murphy a lasat-o mai moale cu actoria, iar filmele de calitate au incetat sa apara, asa ca pe viitor asteptam o revenire a acestui mare actor pentru ca are cu ce.

 

 

alec-baldwin-60e5a583fe75269fAlec Baldwin– Un actor care intra in categoria celor din liga mare de la Hollywood, se poate lauda la varsta de 55 de ani ca  a jucat de-a lungul vremii in filme de succes precum, Beetle JuiceThe Hunt for Red OctoberCartita si multe altele. Nu putem omite nici serialul 30 Rock , care este prezent pe ecrane inca din 2006. Anul trecut si-a adaugat in portofoliu rolurile din filmele To Rome with LoveRockof Ages  si vocea din Cinci eroi de legendaAnul acesta il vom vedea din nou in actiune in filmele AmeriQua si Blue Jasmine.

 

MV5BMTg3MDYyMDE5OF5BMl5BanBnXkFtZTcwNjgyNTEzNA@@._V1._SY314_CR96,0,214,314_

 Marlon Brando– Nu era firesc sa nu-l mentionez si pe Don Vito Corleone, care chiar daca nu mai este printre noi din 2004, a ramas in istorie cu roulul lui din The Godfather a lui Francis Ford Coppola. Daca ar mai fi trait si astazi actorul implinea 89 de ani.

Anunțuri

Tag-uri:, , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: