The Perks of Being a Wallflower

hr_The_Perks_of_Being_a_Wallflower_8

 

Titlu original: The Perks of a Being Wallflower

 Regia: Stephen Chbosky

 Actori: Logan Lerman, Emma Watson, Ezra Miller

 Durata: 102 minute

 Nota IMDb: 8,1

 Nota: 8

Nimic nu-mi place mai mult decât un film bun regizat de un debutant care pe deasupra a scris si scenariul. Anul trecut a mai fost The Moonrise Kingdom care avea actorii principali debutanți, si acum am descoperit The Perks of Being a Wallflower, un film pe care probabil nu-l știu mulți, dar care este mai bun decât majoritatea filmelor promovate atâta in Romania.

Filmul vorbește despre viața unui adolescent pe nume Charlie  care încerca sa se integreze in societate, după ce a rămas cu sechele in urma sinuciderii celui mai bun prieten al sau, si moartea in accident de mașina a matisii sale. Charile era un băiat retras, in primul an de liceu, iar grija lui cea mai mare era ca nu si va putea face prieteni.

images (3)

Lucrul acesta se schimba când ii cunoaște pe pe Patrick si Sam, care îl vor integra in grupul lor de prieteni. Charlie va începe sa se adapteze la viața alături de prieteni, ajungând in punctul de a avea o relație foarte strânsa cu ei. Este ajutat la procesul de integrare si de profesorul sau de engleze, DL. Anderson, care ii va da de citit niște carti pentru dezvoltarea personalității si îl va susține moral pe tanar.

Charlie: Right now we are alive and in this moment I swear we are infinite.

Daca părea ca viața lui Charlie a început sa meargă perfect, veți vedea ca pe parcursul filmului vor apărea niște tensiuni intre el si prietenii lui, dar care pana la urma se vor rezolva. Cum? Urmariti filmul si veti vedea.

The Perks Of Being A Wallflower, film

Charlie: So, you’re not scared of me?

Sam: No.

Charlie: So, we can be friends again?

Sam: Of course!

Sam: C’mon. Lets go be psychos together!

Per toal filmulm este o experienta foarte placuta, fiind bine lucrat din toate punctele de vedere. Regizorul face o treaba foarte buna cu scenariul sau de debut, fiind foarte bine inchegat pe tot parcursul filmului.

8.FILM_.THEPERKS10

Actorii au fost si eu la intaltime, Logan Lermna interpretand perfect rolul de adolescent timid si inadaptat societatii, care mai apoi ajunge sa cunoasca oameni noi pe care desi ii pierde la un moment dat, va reusi sa-i recupereze pe finalu filmului. Nu putem omite nici prestatiile lui Emma Wtson si Ezra Miller, care de asemenea au intrat foarte bine in roluri.

Din acest film putem sa tragem multe invataminte, iar eu recomand filmul tuturor, in special celor care sunt in aceiasi situatie la Charile,vor resui sa se identifice cu personajul filmului la fel cum am facut-o si eu intr-o anumita masura.

Anunțuri

Tag-uri:, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: