Arrow 1×18 „Salvation”

arrow_novsweepsposter_600

Ne apropiem de sfarsitul saptamanii care ne aduce un nou episod din Arrow, care vine cu noi tensiuni si intamplari palpitante.

Se pare ca un nou justitiar si-a facut aparitia in oras, iar ca prim fapt il rapeste pe dezvoltatorul imobiliar John Nickel cu putin timp inainte ca Oliver sa-i faca o vizita. Se pare ca acest justitiar aparut in mod misterios este fost rezident din Starling City a carui sotie a fost ucisa, mai apoi ucigasul scapand basma curata datorita coruptiei din oras. Cum episodul anterior ne-a tinut in suspans dupa ce Oliver si Wilson ii cereau lui Fyers o cale de a scapa de pe insula in schimbul circuitului integrat al unui aruncator de rachete, vedem ca au cazut la o intelegere si vor fi de acord asupra unui schimb, o barca in schimbul circuitului.

634998255023570000

Thea si Roy au ajuns in sfarsit fericiti impreuna, dar o vizita neasteptata a unui prieten de-a lui Roy le strica momentul celor doi, tanara plecand imediat dupa ce afla ca Roy nu s-a oprit sa comita infractiuni.vlcsnap-2013-02-22-18h03m23s34

Investigatiile lui Quentin asupra ipotezei ca Sarah ar mai fi in viata continua, gasindu-se noi dovezi si legaturi ce ar putea duce la ea. In timp ce isi luau cina intr-un local, Oliver Si Diggle vor intercepta o transmisiune live din barlogul noului justitar care il avea pe John Nickel in custodie. Fara a insista prea mult asupra suspansului, justitiarul nostru il va ucide pe Nickel, incheiind astfel transmisia. Fara sa le lase timp de dezmeticire, justitiraul intra din nou in actiune, rapindu-l pe John Carnahan, un avocat corupt care a lasat criminali liberi ani de-a randul. Pentru a-l putea opri pe criminal necesar era sa-l si localizeze, lucru imposibil,deoarece locatia acestuia se schimba incontinuu fara nicio logica. Cu o incercare de a-l localiza care s-a dovedit a fi un esec, justitiarul surogat reuseseste sa-l ucida pe Carnahan, fara ca nimeni sa poata face ceva. Mergand la intalnirea cu Fyers, Wlson si Olvier vor fi santajati, acesta aducand-o pe fiica lui Yao Fei si oferind-o ca schimb pentru circuit.

Se pare ca dovezile gasite de catre Diane eu fost irelevante, iar persoana din fotografie nu este altcineva decat o persoana normala, dovedind astfel ca Sarah este intr-adevar moarta.Salvation

Simtindu-se prost dupa ultima despartire, Thea merge acasa la Roy pentru a-si cere scuze, moment in care apare de nicaieri justitiarul nostru si il rapeste pe Roy.

Merlyn se apropia tot mai mult de adevar, fapt care o ingrijoreaza pe Moira care va apela la orice metode pentru a-si proteja familia.

Oliver&Co. isi vor da seama de un lucru esential, si anume ca justitarul se deplaseaza prin subteran cu ajutorul metroului dezafectat din oras, de aici si schimbarea continua a locatiei. Oliver reuseste sa-l gaseasca pe criminal pe care il va ucide chiar daca nu a vrut asta.

Pentru a se proteja pe sine, Moira isi vinde asocitaul si il baga in gura leului, acesta fiind ucis de Malcom cu o sageata direct in piept.

Episodul se incheie cu prezentarea cuplului format din Thea Si Roy, in sfarsit regasiti, iar cel mai interesant, faptul ca fiica lui Yao Fei stia ce planuia Fyers. Ce planuia ? Nu stiu, vom afla saptamana viitoare.

Anunțuri

Tag-uri:, , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: