Birthdays

item5.rendition.slideshowWideVertical.ss11-alan-arkin-oscar-nominations-2013

Alan Arkin– Cu totii stim cine e Alan Arkin si ce a facut el pentru cinematografia mondiala. Cu un premiu Oscar la activ pentru cel mai bun actor in rol secundar pentru filmul Little Miss Sunshine, Alan Arkin a mai resuit un rol foarte bun in Argo, pentru care a si primit o nominalizare. L-am putut vedea recent in Stand Up Guys, urmand sa-l vedem intr-o multitudine de filme anul acesta din care amintim The Incredible Burt Wonderstone si The Grudge Match, unde va juca alaturi de Sylvester Stallone si Robert De Niro. Se pare ca actorul care azi a ajuns la varsta de 79 de ani inca se tine bine, iar jocul actoricesc devine tot mai bun.

6a00e54ecca8b98833017c36a0ce25970b

 

Keira Kinghtley– O actrita tanara si fermecatoare care astazi implineste varsta de 28 de ani, a ajuns cunoscuta publicului larg dupa aparitia in seria Piratii din Caraibe alaturi de Johnny Depp. Anul trecut am putut-o admira in Anna Karenina si Seeking a Friend for  the End of the World, unde a jucat alaturi de Steve Carell. Anul acesta actrita are numele tot pe doua proiecte, si anume, Can a Song Save your Life? si Jack Ryan, productie care se anunta foarte interesanta daca ne gandim ca din distributie mai fac parte Chris Pine si Kevin Costner.

Amy+Smart+Warner+Music+Group+2013+Grammy+Celebration+2WIiLbPGEPJl

 

Amy Smart–  Eu personal nu am prea multe de spus despre aceasta actrita de 37 de ani, inafara de rolurile jucate in Crank si Crank: High Voltage, alaturi de Jason Statham. Este o actrita mai asa, la mana a doua, scuzati expresia, pe care am putut-o vedea anul trecut in 7500 si Columbus Circle, iar in cele ce urmeaza o poti vedea in An Unkindness of Ravens, Whiskey Bay si No Clue.

 

 

 

 

Anunțuri

Tag-uri:, , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: