Gambit

Gambit-UK-Poster

Ceea ce m-a atras din prima la acest film a fost scenariul scris de fratii Coen si bineinteles distributia formata din Colin Firth, Cameron Diaz si Alan Rickman. Filmul este un remake al unui film de succes al anilor 60′ cu acelasi nume.

Harry Dean era un curator de arta care vroia cu tot dinadinsul sa se razbune pe seful sau, interpretat de Alan Rickman, un nesuferit care prefera sa stea dezbracat mai mult decat imbracat la locul de munca.

images (3)

Pentru a duce la bun sfarsit escrocheria, Harry va trebui sa-si convinga seful sa cumpere o reproducere a unui tablou de Monet. images (2)Pentru ca sansa de reusita sa fie cat mai mare, Harry o va aduce ca momeala pe PJ Puznowski ( Cameron Diaz), o cowgirl care va trebui sa-l ameteasca pe Lionel cu farmecul ei. Operatiunea va fi pusa in pericol cand Harry insasi este fermecat de PJ, fapt care nu va aduce o piedica foarte mare in indeplinirea obiectivului.

Acum ar trebui sa continui sa va povestesc ce se intampla in film, dar cum nu este nimic foarte important si deosebit am sa va spun doar ca totul se termina cu bine, ca in majoritatea filmelor de acest fel.                                images (1)

Filmul nu este ceea ce ar trebui sa fie , sarind de la una la alta, de la momente bune la momente plictisitoare. Replicile personajelor sunt cat de cat bine construite, ceea ce mai salveaza din demnitatea filmului. Nici actorii nu au ridicat filmul, personajele lor fiind limitate, Cameron Diaz nefacand mare lucru, doar zambetul ce a mai salvat-o. In schimb Colin Firth a jucat decent, accentul lui irezistibil si umorul birtanic imbinandu-se ca intr-un cocktail, dar caruia totusi i-a mai lipsit din savoare.

In concluzie, daca n-ai altceva mai bun de facut puteti viziona Gambit, o comedie lipsita de stralucire, dar care merge pentru o dupa-amiaza plictisitoare de duminica.

Anunțuri

Tag-uri:, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: