The Following 1×09 „Love Hurts”

Imagine

Chiar daca cultul lui Joe a inceput sa-si faca de cap, Ryan si Parker nu au inca nicun habar unde este localizat nucleul acestuia sau cati membrii numara.Imagine

Jacob si Paul au revenit si ei in scena, adapostindu-se la casa de vacanta a familiei lui Jacob, unde sunt descoperiti de mama acestuia.Cum era si normal, era timpul sa inceapa urmatoarea parte a romanului lui Joe, ceea ce ne-o aduce in prim plan pe Amanda, o membra a cultului, care va incepe sa-si tese partea ei de roman.

Ryan primeste un apel neasteptat de la Joe, in care ii tine un discurs incheiat cu replica „Cata durere poate suporta un singur om ?”, care va declansa uciderea mai multor persoane cu numele sotiei lui Joe.

Vom vedea ca Amanda s-a descurcat de minune cu prima ei victima, reusind sa scape pentru a putea continua povestea care devine din ce in ce mai interesanta.

Imagine

Fosta asistenta, mama lui Jacob il diagnosticheaza pe Paul cu septicemie, boala care ii va aduce sfarsitul daca nu va fi dus de urgenta la un spital.

Ryan&Co vor trebui sa gaseasca in cel mai scurt timp posibil toate persoanele cu numele de Claire Matthews pentru a impiedica savarsirea mai multor crime. Cu un pas inaintea autoritatilor, Amanda reuseste sa mai comita o crima chiar sub ochii politistilor. Reusind sa dea de Roderick, Jacob obtine o adresa unde se va putea alatura celorlalti. Cu Paul in stare grava, Jacob se vede nevoit sa comita prima crima, una din dragoste, precedata de un dialog plin de incarcatura emotionala pentru cei doi.

Pentru a-si putea duce misiunea la bun sfarsit, Amanda se va deplasa la un carnaval pentru adolescenti pentru a-i face felul unei sutdente de 22 de ani, bineinteles cu numele de Claire Matthews.

Va urma o cursa contracronometru pentru Ryan, care sa sfarseste cu confruntarea fata in fata cu Amanda, pe care Ryan o rezolva exact cum ne-am obisnuit, terminand-o psihologic pe Amanda.

Desi au resuit s-o captureze pe Amanda, departamentul a dat gres, ceea ce face ca ancheta sa fie mutata la DC, spre dezamagirea lui Ryan si a echpei.

Sfarsitul episodului va aduce in primplan regasirea dintre Emma Si Jacob, care nu stim ce ne va aduce pentru episoadele viitoare. Ramane sa vedem ce se intampla saptamana viitoare.

Anunțuri

Tag-uri:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: