The Babymakers

the-babymakers-blu-ray-large

Daca in ultimul timp nu am vizionat o comedie care sa nu ma adoarma pe la mijloc, ieri am vizionat The Babymakers, o comedie usoara, care s-a ridicat desupra lui This is 40, chiar daca distributia nu a fost de renume.

Desi nu a avut parte de critici pozitive, filmul a fost plin de faze care sa starneasca amuzamentul, chiar daca restul caracteristicilor nu s-au ridicat peste medie, dar stiti cum se zice, amuzament sa fie.

Dupa o casnicie de trei ani , cuplul format din Tommy si Audrey hotarasc ca e timpul sa aiba un copil. Dupa noua luni de incercari si stradanie fara niciun rezultat, Tommy se vede nevoit sa-si faca analizele pentru a-si demonstra calitatea „marfii”.

Cu convingerea ca este un adevarat mascul, Tommy refuza la inceput sa faca un asemena control, dar se vede nevoit sa-l faca pentru a inchide gurile tuturor contestatarilor. Cu incredere maxima, Tommy si Audrey merg la cabinet pentru a afla rezultatele, moment in care Tommy afla „soldatii” lui s-au pensionat, iar in loc au ramas doar niste „birocrati” lenesi.images (1)

Aflat intr-o situatie de cumpana, Tommy se vede nevoit sa recunoasca ca acum cinci ani a fost donator la o banca de sperma, pentru a putea sa-i cumpere sotiei lui un inel de logodna. Aceasta marturisisre sincera aduce un dezechilibru serios in viata celor   doi tineri, Audrey dorind la un moment dat chiar sa-l paraseasca pe Tommy.

Cu speranta ca a mai ramas o moastra din”samanta” lui pe undeva, Tommy si

babymak-fwends

Spre surpinderea mea si cu un scenariu fantastic, dupa cinci ani de la ultima vizita a lui Tommy, cei de la clinica au mai avut in stoc o mostra, care au vandut-o din pacate in ultimul moment unui cuplu de homosexuali. Cum negocierile cu cuplul gay nu au mers cum si-ar fi dorit toata lumea, Tommy si prietenii lui se hotarasc sa dea o spargere la clinica si sa-si insuseasca valorosul material. Pentru ca spargerea sa fie un succes, Tommy va apela la un profesionist,Ron Jon, fost membru al mafiei Indiene.prietenii lui se reintorc la banca de sperma, pentru a recupera pretiosul material.

Cu iscusinta si tact, Tommy va reusi sa puna mana pe eprubeta minune si sa-si faca nevasta in sfarsit fericita. Dupa alte noua luni, cupul a ajuns fericit si implinit, posesori ai unui cuplu de tripleti.

In concluzie, desi filmul nu exceleaza la capitole actori, scenariu, limbajul colorat si desfasurarea evenimentelor intr-un mod amuzant si reconfortant, fac din film o comedie placuta dar fara pretentii.

Nota 6,5/10

Anunțuri

Tag-uri:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: